Hizmetlerimiz

CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ İÇ HASTALIKLARI ANABİLİM DALINA BAĞLI GASTROENTEROLOJİ BİLİM DALININ HASTA TEDAVİSİNDE KULLANILMAK ÜZERE KLİNİĞİN İHTİYACI OLAN CİHAZ ALIMINA VAKFIMIZ ARACILIĞI İLE DESTEK VEREN DEĞERLİ HAYIRSEVERLERİMİZE, Sayın PROF. DR. MURAT TUNCER HOCAMIZA  VE KAYSERİ MİLLETVEKİLİ SAYIN MEHMET ÖZHASEKİ'YE KATKILARINDAN DOLAYI  ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

1-    Sayın ;          Süleyman ÇETİNSAYA

2-     Sayın ;         Küçükçalık Tekstil San. Ve Tic. A.Ş.

3-      Sayın  ;        Gülsoy Otomotiv San. Ve Tic. A.Ş.

4-     Sayın      ;       AFS BORU SANAYİ A.Ş.

5-     Sayın    ;    ERCİYAS ÇELİK BORU SAN. A.Ş.

6-      Sayın       ;  ALİ BAYRAKTAR

7-     Sayın        ; Mustafa ÇIKRIKÇIOĞLU

8-     Sayın       ;   Hasan ÇIKRIKÇIOĞLU

9-      Sayın        ;    Vahap KÜÇÜK

10-  Sayın      ;  Mehmet Hanefi ÖKSÜZ

gast 3

gast4

gast5

gast6

toplu

gast 1

gast2

küçük boy

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Acil Tıp Biriminin hasta tedavisinde kullanılmak üzere  Kliniğin ihtiyacı olan cihaz  alımına Vakıf aracılığı ile destek veren Sayın Mehmet TOPAL  Değerli Eşi Selda TOPAL ve Sayın Prof. Dr. İbrahim İKİZCELİ hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.

MEHMET TOPAL1

MEHMET TOPAL2

MEHMETT TOPALLL

MEHMET TOPAL3

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Tıp Eğitimi ve Hasta Tedavisinde imkânlarımız ölçüsünde yaptığımız katkının dışında;

Tıp Fakültesi Yönetimi ile Hastane Müdürlüğü- Teknik Müdürlük gibi departmanlara işlerin idamesi ve acil ihtiyaçlarına destek verilmektedir.

Tıp Fakültesi Yönetimine;
Bilgisayar-Kırtasiye-Temsil giderleri yanında nakil aracı (binek ve kamyonet) nakil aracı alımı ve onarımları ile yakıt giderleri karşılanmaktadır. Önceki dönemlerde çok gerekli görülen departmanlara (Her türlü yasal ödemeleri Vakfımız tarafından karşılanan)personel desteği sağlanmıştır.

Hastane Müdürlüğüne;
Çevre bakımı öğrenci ve öğretim üyelerinin toplantılarına destek

Teknik Hizmetler Müdürlüğüne;
Bina bakım ve onarım ile diğer görevlerinin ifasında malzeme-alet edevat temini