Ramazan Bayramı Mesajı

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı hoşgörü, sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel bir bayram geçirmenizi dileriz. Öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin, öğrencilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutlar, sağlık ve huzur dolu günler dileriz.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Vakfı

Yöneticiliği